Konténer Rendelés és konténeres sittszállítás gyorsan hatékonyan hulladék ár Budapesten és környékén konténerek és műanyag konténer, kavics beton illetve szállítmányozó és kommunális hulladék.
Konténeres Sittszállítás kavics beton kiváló árakon, konténer rendelés kommunális hulladék Budapest egész területén hulladék ár konténerek és szállítmányozó műanyag konténer.
Konténeres sittszállításkonteneres.com
Konténer Rendelés
Konténer árak. Nagy mennyiségnél további kedvezményeket biztosítunk!
Konténer méret Vegyes szemét Sitt, Inert
1 m³ 15 000 Ft 15 000 Ft
2 m³ 20 000 Ft 20 000 Ft
3 m³ 24 000 Ft 22 000 Ft
4 m³ 28 000 Ft 24 000 Ft
6 m³ 34 000 Ft 28 000 Ft
8 m³ 40 000 Ft 32 000 Ft
10 m³ 50 000 Ft
Sittszállítás, törmelék - Lakossági hulladék - Zöldhulladék - Veszélyes hulladék
A feltüntettt díjak nettó díjak.   A konténer rendeléssel kapcsolatos információk!
Máshol napokon belül szállítanak, mi órákon belül kivisszük!
Budai oldal
Kiszállítási idő:
4-6 órán belül
Pesti oldal
Kiszállítási idő:
3-5 órán belül
Jegyezze fel az árakat! Küldje el az információkat az E-mail címére.

Konténer rendelés

Gazdaságos megoldások

Konténeres sittszállítás gazdaságosan

A Konteneres.com a piacon a legjobb árakat tudja biztosítani. A megoldások hátterében a logisztikai szervezés, illetve a nagy volumenű szállított mennyiség mellett, a gazdaságos és költséghatékony technológiák alkalmazása húzódik meg. Pontosan tudjuk azt, hogy akár egy kisebb építkezés is mekkora költségekkel jár, így ha Ön csak pár ezer forintot megspórolhat 1 darab konténeren, az az egész építkezésre való tekintettel, jóval nagyobb megatakarítássá fog válni később.
Megoldásaink, melyekkel Önt segítjük, és melyek által megrendelőink felé a piacon a legjobb árakat tudjuk biztosítani.

Önnek nem kell szétválasztani az anyagokat

Konténereinkben nem szükséges, hogy homogén legyen az anyag, azaz szabadon töltheti fel bármilyen (veszélyest kivéve, ebben az esetben keressen minket telefonon) szállítandó sittel, hulladékkal. Ezzel a megoldásunkkal Ön nem kell többletidőt fordítson az egyes anyag típusok szétválasztására, ezt a feladatot csapatunk átvállalja, így költségei csökkennek.
Mindenképpen ügyeljen arra, mielőtt konténert rendel, hogy az adott szállító miként kéri a konténereiben elhelyezni az anyagokat. Rengetegen nem beszélnek róla, csak telefonba vagy éppen a helyszínen derül ki, hogy vegyes hulladékot nem szállítanak.

Haszonanyag szállítás

Amennyiben konténert rendel tőlünk és ugyanakkor bármilyen haszonanyagra van szüksége (sóder, homok, termőföld, kavics stb.), mi azt kiszállítjuk Önnek odafelé a konténerben. Ezzel a megoldással idő- és költséghatékonyabban juthat hozzá a szükséges építési haszonanyagokhoz, hiszen nem kell pluszban külön szállítót keresnie.
Tekintse meg haszonanyag árainkat.

Kézi és gépi rakodás biztosítása.

Ha nagyobb mennyiségű anyagot kíván elszállítatni az egyedileg biztosított kedvezmények mellé, kiváló óradíjakon helyezzük ki kézi rakodó munkatársainkat, illetve mini kotró- rakodó gépeinket. A gépek esetében mindig felmérjük a munka nagyságát és minőségét illetve a helyszínt. A gyors, precíz és költséghatékony konténer rakodás feltétele továbbá a megfelelő méretű munkagépen lévő rakodó kanál.
Rakodó megoldásainkkal az Ön költségeit tovább tudjuk csökkenteni.

Logisztikai szervezés, költségminimalizálás

Cégünk a konténer szállítást logisztikailag úgy oldotta meg, hogy a lehető legalacsonyabbak legyenek az üzemanyag költségeink. Így ezáltal Önnek is kevesebbet kell fizetni. Rengeteg szállító nem fordít figyelmet arra, hogy a lehető legtöbb ponton minimalizálja kiadásait, így ezzel a figyelmetlenséggel a költségeket a megrendelőkre hárítják. Mi folyamatosan törekszünk arra, hogy teherautóink egy fuvarral több konténert vigyenek ki, a konténer begyűjtés során pedig pótkocsinkkal több konténert is tudunk egyszerre hozni. Ezzel minimalizáljuk, az üzemanyag költségeinket.

Stratégiai partnerség

Cégünk a legtöbb budapesti és környéki lerakóval szerződéses stratégiai partnerségben van. Ez a több éve tartó együttműködés rengeteg olyan árbeli előnyt biztosít számunkra, melyet végeredményben a mi megrendelőink élvezhetnek.


Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezmények

Üzletpolitikánk részévé vált vállalkozókkal és állandó partnereinkkel való stratégiai együttműködés. Így ha Ön nagyobb mennyiségű konténert rendel tőlünk, garantáltan számíthat kiváló engedményekre.

Konténer Rendelés
Rendeljen konténert telefonon!
06 70 / 600 5007
Rendelési időszak:
0 - 24 óra
Konténeres szállítmányozás rendelés
Építési törmelék szállításSitt szállítás