Veszélyes hulladék szállítás konténerben Budapesten és Pest megyében. Elektronikai hulladék, tűzveszélyes robbanó maró mérgező és irritáló, fertőző és oxidáló tulajdonságokkal rendelkező veszélyes hulladék szállítás.
Veszélyes hulladék szállításkonteneres.com
Konténer Rendelés
Konténer árak. Nagy mennyiségnél további kedvezményeket biztosítunk!
Konténer méret Vegyes szemét Sitt, Inert
1 m³ 15 000 Ft 15 000 Ft
2 m³ 20 000 Ft 20 000 Ft
3 m³ 24 000 Ft 22 000 Ft
4 m³ 28 000 Ft 24 000 Ft
6 m³ 34 000 Ft 28 000 Ft
8 m³ 40 000 Ft 32 000 Ft
10 m³ 50 000 Ft
Sittszállítás, törmelék - Lakossági hulladék - Zöldhulladék - Veszélyes hulladék
A feltüntettt díjak nettó díjak.   A konténer rendeléssel kapcsolatos információk!
Máshol napokon belül szállítanak, mi órákon belül kivisszük!
Budai oldal
Kiszállítási idő:
4-6 órán belül
Pesti oldal
Kiszállítási idő:
3-5 órán belül
Jegyezze fel az árakat! Küldje el az információkat az E-mail címére.

Veszélyes hulladék szállítás

Hogyan történik a veszélyes hulladék elszállítása?

Sok más konténeres szolgáltatóval ellentétben, az ország egész területén, kedvező árakon végezzük, a különféle veszélyes hulladékok elszállítását és ártalmatlanítását.
A veszélyes hulladékok szállítása speciális dobozos zárt felépítményű, szelget- és csepegésmentes kialakítású, könnyen fertőtleníthető és mosható, emelőhátfallal rendelkező korszerű járművekkel történik, melyeket más célra nem használunk.

A veszélyes hulladékok kezelése során az átvett veszélyes hulladékról 4 példányos ún. "Sz" kísérőjegyet állítunk ki, melyet 10 évig megőrzünk. Ez alapján számítógépes nyilvántartást vezetünk, így akár üzletpartnerenként, akár időszakonként megtekinthető az egyes elszállított veszélys hulladékok mennyisége.
Speciális konténeres teherjárművekkel, egyszerre nagyobb mennyiségű hulladékot is el tudunk szállítani, így Ön számára mindenképpen gazdaságossá vállik a szolgáltatás.

A veszélyesnek minősített hulladékok közzé tartozik: akkumulátor, számítógép monitor, tv, festék, oldószer, takarító és fényező szerek, gyógyszerek, fáradtolaj stb.

Veszélyes anyag csoportok

H1 Robbanó
H2 Oxidáló
H3-A Tűzveszélyes
H3-B Kevésbé tűzveszélyes
H4 Irritáló vagy izgató
H5 Ártalmas
H6 Mérgező
H7 Rákkeltő (karcinogén)
H8 Maró (korrozív)
H9 Fertőző
H10 Reprodukciót és az utódok fejlődését károsító (teratogén)
H11 Genetikai károsodást okozó (mutagén)
H12 Anyagok és készítmények, amelyek vízzel, levegővel vagy savval érintkezve mérgező vagy nagyon mérgező gázokat fejlesztenek.
H13 Anyagok és készítmények, amelyek hajlamosak arra, hogy belőlük a lerakást követően valamely formában - pl. kimosódás - a felsorolt tulajdonságok bármelyikével rendelkező anyag keletkezzék
H14 Környezetre veszélyes anyagok és készítmények, amelyek a környezetbe jutva a környezet egy vagy több elemét azonnal vagy meghatározott idő elteltével károsítják.

A veszélyes hulladékok kezelése

A veszélyes hulladékok kezelésekor különös ovatossággal kell eljárni, ezért a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos minden tevékenység, mint a begyűjtés, a szállítás, a tárolás és az ártalmatlanítás, hivatalos engedélyekhez kötött.
A háztartásokban termelődő kissebb mennyiségű veszélyes anyagokat, térítésmentesen le lehet adni a körzeti hulladékudvarokban. Ugyanakkor nem minden hulladékudvarban vesznek át mindennemű veszélyes hulladékot, így érdemes előtte érdeklődni, hogy az Önhöz közel eső hulladékgyűjtő udvarban milyen típusú hulladékokat vesznek át és mekkora mennyiségben. Az elektromos jellegű hulladékokat, szárazelemeket, akkumulátorokat, fénycsöveket, gyógyszereket, a legtöbbször átveszik az árusítás helyén is.
A nagyobb mennyiségben keletkező veszélyes hulladékok elszállítását már mindenképpen hulladék elszállító szakcégre kell bízni.

További információkért, keressen minket telefonon: 06 70 / 600 5007

Konténer Rendelés
Rendeljen konténert telefonon!
06 70 / 600 5007
Rendelési időszak:
0 - 24 óra
Konténeres szállítmányozás rendelés
Veszélyes hulladékVeszélyes anyagok